>>Opendeurdagen in het daghospitaal Paul Sivadon

Het team van het Psychiatrisch Dag Hospitaal Paul Sivadon heeft het genoegen u uit te nodigen op de jaarlijkse opendeurdagen die plaats hebben op Donderdag 9 oktober 2014 tussen 11u en 17u30.

Deze opendeurdagen hebben plaats in het kader van het “artiestenparcours/parcoursdartistes” dat georganiseerd wordt in samenwerking met het Overlegplatform voor de Geestelijke Gezondheidszorg van het Brussels Hoofdstedelijke Gewest, ter gelegenheid van de Wereld dag voor de Geestelijke Gezondheidszorg.

De patiënten en het team van het psychiatrisch dag hospitaal Paul Sivadon nodigen u uit bij een hapje en een drankje dat voor deze gelegenheid door het kookatelier zal klaargemaakt worden.
U kunt de tentoonstelling bezoeken van kunstwerken die gemaakt worden in onze verschillende ateliers en een kijkje nemen in de lokalen waar ze gemaakt worden.
Het is een uitgelezen kans om ons therapeutisch “werkmilieu” te bezoeken, zowel voor de patiënten en hun familie als voor onze partners binnen het netwerk.

Om ten volle van deze opendeurdagen te kunnen genieten van de instellingen van Noord-Brussel op donderdag 9/10/2014 is er de mogelijkheid om een minibus te nemen die de verplaatsingen zal verzorgen naar “La Maison d’en Face” (van de Kliniek Sans Souci), naar de Beschutte woningen “Entre Autres” en naar het Dagcentrum “Thuis”.

Artiestenparcours ?

Gedurende een week zullen de verschillende instellingen van het netwerk elk op hun beurt de deuren openen voor het publiek.
Het Artiestenparcours en de Opendeurweek zullen ingehuldigd worden met een Vernissage op donderdag 02/10/2014 van 18u tot 20u.
Het volledige programma is te raadplegen op de website http://artiestenparcoursdartistes.com.

In praktijk

Plaats : UVC Brugmann site Horta , gebouw Hd
Datum : Donderdag 09/10/2014 van 11u tot 17u30

Artiestenparcours