>>Online medische beelden bekijken

Beeldenportaal

Via het beeldenportaal van het UVC Brugmann kunnen zowel u als uw (huis)arts de beelden van uw onderzoeken op een veilige manier online bekijken.

Als patiënt

U kan u hier inloggen met de toegangscode en controlecode die vermeld zijn op het document dat u tijdens uw bezoek aan de dienst medische beeldvorming in het ziekenhuis heeft meegekregen. U kan dit document ook overhandigen aan uw dokter tijdens een volgende medische raadpleging.

Als (huis)arts

  • Indien u geabonneerd bent op HealthConnect ontvangt u samen met het verslag een weblink naar het beeldenportaal en een toegangs- en controlecode waarmee u de beelden van de gevraagde onderzoeken kan bekijken. Afhankelijk van de medisch dossier software die u gebruikt, kan u hierin deze weblink activeren of copy/pasten in uw browser.
  • Indien u niet geabonneerd bent op HealthConnect kan de dienst medische beeldvorming u samen met het verslag de weblink naar het beeldenportaal met beveiligde toegangscodes laten geworden ; hiermee kan u dan via het beeldenportaal de beelden van de gevraagde onderzoeken bekijken.

Hulp nodig ?

HierPDF vindt u een korte handleiding over het inloggen en de belangrijkste functies van de beeldviewer.

Bij verlies van het document met uw toegangscodes

Bij verlies van het document met de toegangscode en controlecode, dient u contact op te nemen met de betrokken dient medische beeldvorming om deze code te laten deactiveren. Om eventueel een nieuwe code aan te vragen, dient u zich persoonlijk aan de balie van de dienst Medische Beeldvorming aan te melden.

Vragen ?

Hebt u medische vragen, gelieve dan contact op te nemen met uw (huis)arts.
Indien u bijkomende informatie wenst over het online bekijken van medische beelden of voor uw suggesties kan u steeds onze contactformulier invullen.