>>Online medische beelden bekijken

Beeldenportaal

Via het beeldenportaal van het UVC Brugmann kunnen zowel u als uw (huis)arts de beelden van uw onderzoeken op een veilige manier online bekijken.

Als patiënt

U kan u hier inloggen met de referentiecode die vermeld staat op het document dat u tijdens uw bezoek aan de dienst medische beeldvorming heeft meegekregen, gevolgd door uw geboortedatum. U kan dit document ook overhandigen aan uw dokter tijdens een volgende medische raadpleging.

Als (huis)arts

Directe toegang via het PACSonWEB beeldenportaal :

  • Indien u een account heeft op het PACSonWEB beeldenportaal met toegang tot ons ziekenhuis, identificeer u dan met uw persoonlijk account.
  • Indien u een account heeft op het PACSonWEB beeldenportaal dat geen toegang geeft tot ons ziekenhuis, vraag dan toegang tot ons ziekenhuis via het volgende adres : support@dobcomed.com.
  • Indien u geen PACSonWEB-account heeft, is het mogelijk om een account aan te maken door u te registreren via itsme® of uw eID kaart. U kan eventueel ook uw eigen account aanmaken door de instructies te volgen op het PACSonWEB beeldenportaal en te klikken op « Nog geen account ?». Het is ook mogelijk om in te loggen met de referentiecode die uw patiënt meedeelt tijdens een consultatie met toegang tot het onderzoek dat in onze instelling werd uitgevoerd.

Toegang via HealthConnect :

  • Indien u geabonneerd bent op HealthConnect ontvangt u samen met het verslag een weblink naar een beeldviewer waarmee u de beelden van de gevraagde onderzoeken kan bekijken. Afhankelijk van de software die u gebruikt als medisch dossier, kan u hierin deze weblink openen of copy/pasten in uw browser.
  • Indien u niet geabonneerd bent op HealthConnect kan de dienst medische beeldvorming u samen met het verslag, de weblink naar het beeldenportaal met de beveiligde referentiecode meedelen. Hiermee kan u dan via het beeldenportaal de beelden van de gevraagde onderzoeken bekijken.

Hulp nodig ?

Hier vindt u een korte handleiding over het inloggen en de belangrijkste functies van de PACSonWEB beeldviewer.

Vragen ?

Hebt u medische vragen, gelieve dan contact op te nemen met uw (huis)arts.
Indien u bijkomende informatie wenst over het online bekijken van medische beelden of voor uw suggesties kan u steeds onze contactformulier invullen.